Loosdrecht JazzFestival

In 2018 is het 60 jaar geleden dat het Loosdrecht Jazzfestival van start ging. Op 14 en 15 september 2018 vierden wij het 1e lustrum van de herstart groots. O.a. de volgende artiesten waren geboekt: Alain Clark, Ruben Hein, Wicked Jazz Sounds, Licks & Brains, Michael Varekamp, Anton Goudsmit, Fay Claassen, Peter Beets, Han Bennink, Ernst Glerum, Martijn van Iterson, Hans Dulfer, Candy Dulfer, Izaline Calister e.v.a. Op 14 september vond tevens het muzikaal afscheid van Louis van Dijk plaats. Daar waar het 60 jaar geleden begon: Loosdrecht ‘de thuishaven van de jazz’.

www.loosdrechtjazzfestival.nl

Het programma 2018

Microsoft Word - TIMETABLE Vrijdag 140918.docx

Microsoft Word - TIMETABLE Zaterdag 15 september 2018 Soul.docx

 


Voorgaande edities vonden plaats met fameuze muzikanten, waaronder INCOGNITO, BRUUT, BENJAMIN HERMAN, NEW COOL COLLECTIVE FEAT. MARK REILLY (MATT BIANCO), DUTCH SWING COLLEGE BAND, FAY CLAASSEN, PETER BEETS CS., JAZZ ORCHESTRA OF THE CONCERTGEBOUW, GARE DU NORD, MATHILDE SANTING, LOUIS VAN DIJK E.V.A. 

Schermafbeelding 2017-05-29 om 22.47.17

Incognito

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s