Portretopdrachten

 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

INTRO
Een portret is een persoonsbeschrijving, die Menno Veenendaal als vormen tracht te verbeelden in brons. De uitdaging aangaan het wezen van iemand te treffen met de troeven, die de persoon hem geeft tijdens poseersessies en/of van foto’s, blijft hem fascineren. Zo zal het uiteindelijk in zijn handschrift voltooide beeld de aanschouwer telkens weer moeten blijven boeien.
Bij een portretopdracht zal Menno zich moeten laten inspireren door het model. Zonder oog voor gelijkenis (meestal noodzaak bij een opdracht) te verliezen, wil hij ZIEN. Daardoor komt hij achter wat hij wil uitdrukken in een krachtig portret met een representatief karakter.

Sebas juli 2019

Sebas123

Sebas-Werk-in-uitvoering

 

avdmeer_mennoveenendaal_w10

WERKWIJZE
Van foto’s en/of levend model. Om zich in te kunnen leven in de te portretteren persoon vindt er voordat een portretopdracht wordt aangenomen eerst vrijblijvend een oriënterend gesprek plaats, waarbij de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden worden besproken.
Daarna volgen zo mogelijk afspraken voor ca. 4 poseersessies op Menno’s atelier. Tevens zullen foto’s worden genomen waardoor hij in staat is ook zonder model door te werken.

MATERIALEN
Brons of gietsteen.

UITVOERING
Volledig ruimtelijk of als plaquette tegen muur.

LEVERTIJD
Het beeld boetseren, het maken van de mal, het gieten in brons of gietsteen, afwerken en patineren neemt enkele weken tot maanden in beslag. Meerdere exemplaren van hetzelfde beeld zijn mogelijk. De bronzen of gietstenen portretten zijn weersbestendig dus kunnen ook buiten worden geplaatst.

PRIJZEN
Afhankelijk van grootte en materiaal; op aanvraag.

CONTACT
Bel geheel vrijblijvend voor de mogelijkheden 06-25288904 of mail naar mennoveenendaal@quicknet.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s